fbpx

Tag Archives: Surroi

Surroi: Dikush nga deputetët tanë duhet të shkojë në varrimin e Ivanoviqit

surroi, ivanoviq

Analisti dhe publicisti, Veton Surroi, thotë se në varrimin e Oliver Ivanoviqit pjesëmarrës do të duhej të jetë një delagacion parlamentar (pozitë e opozitë) nga Kosova. Pjesëmarrja e një delegacioni parlamentar nga Kosova në varrimin e ish-deputetit Oliver Ivanoviqit, “Gatishmëria për të qëndruar mbi dallimet politike dhe konfliktit të pambaruar”, …

Lexo më shumë