fbpx

Tag Archives: sunset parka

Bujqësia urbane në New York

Anastasia Plakias, sunset parka, new work, shba, bujqesia urbane

New York-u, oazë e vërteë e natyrës së kultivuar, të aftë për të prodhuar 36 tonë fruta dhe perime për të furnizuar dyqanxhinjtë e qytetit Kopshtet që prodhojnë fruta dhe perime në sasi; ulin kostot e transportit; zvogëlojnë efektet e dëmshme të nxehtësisë së qyteteve; lejojnë zvogëlimin e përdorimit të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!