fbpx

Tag Archives: Sulltani Muhammed V i Kelantan

Mbreti: Unë nuk jam baba!

Sulltani Muhammed V i Kelantan

Ish-mbreti i Malajzisë divorcohet nga mbretëresha e bukurisë, dyshon për atësinë e të birit Sulltani Muhammed V i Kelantan divorcohet nga gruaja e tij, mbretëresha e bukurisë në Rusi, muajin e kaluar, në një ceremoni islame, të kryer pa dijeninë e saj. Avokati i tij është në dyshime dhe pyet …

Lexo më shumë