fbpx

Tag Archives: substanca

A jemi krijuar nga substanca yjore

Astronomët e projektit “Sloan Digital Sky Survey” (SDSS) që ka për qëllim ndërtimin e një harte të detajuar të Universit, pohojnë se njerëzit dhe yjet ndajnë të njëjtat elemente kimike. Falë teleskopit ARC të Observatorit “Apache Point” në Nju Meksiko (SHBA), që është i pajisur me instrumente që masin gjatësitë e valëve …

Lexo më shumë