Ballina / Tag Archives: studim

Tag Archives: studim

Lufta për mesin e shtresës së mesme të shoqërisë

bertelsmann

Jo më midis së djathtës dhe së majtës, por midis kundërshtarëve dhe mbështetësve të modernizimit kalon hendeku në demokracinë gjermane. Në këtë përfundim arrin një studim i Fondacionit Bertelsmann. Deklarata është dramatike. Robert Vehrkamp flet në lidhje me zgjedhjet në Bundestag për një “linjë të re konflikti të demokracisë midis …

Lexo më shumë

Hakerët e Mendjes

hakeret e mendjes

Shkencëtarët e Oxfordit dhe Berkeley, ia dolën të lexojnë në 20 për qind të rasteve PIN- kodet, e në 30 % kartelat bankare. Atë që dikur e shihnim në filma fantastiko-shkencor, është duke u bër realitet. Nëse mendoni se vendi më i sigurt për t’i fshehur informatat është kujtesa juaj …

Lexo më shumë