fbpx

Tag Archives: Stephanie Frappart

E sigurtë dhe autoritare

Stephanie Frappart , bbc, fifa

Të gjithë sytë ishin drejtuar nga ajo. Askush nuk do ta falte, nëse Stephanie do të gabonte Stephanie Frappart nuk dështoi në provën më të rëndësishme, atë që ndryshoi jetën e saj dhe i lejoi të hynte në histori si arbitrja e parë femër që drejton një finale të futbollit …

Lexo më shumë