fbpx

Tag Archives: statusi

Tahiri: Do të definohet statusi i qirasë 99-vjeçare mbi pronën shoqërore të privatizuar

Abelard Tahiri Ministri i Drejtësisë i Kosovës

Ndryshimet që janë duke u bërë në legjislacionin që rregullon pronësinë dhe të drejtat sendore në Republikën e Kosovës, së shpejti do të qartësojnë edhe statusin e qirasë 99-vjeçare mbi pronën shoqërore të privatizuar. Këtë gjë e bëri të ditur ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, përmes një statusi në Facebook. …

Lexo më shumë