fbpx

Tag Archives: Sportistë

Sportistë, përdorne këtë pajisje

teknologjia_sportistet_infoglobi

Ndërsa pajisjet elektronike për gjurmimin e kalitjes fizike bëhen gjithnjë e më të vogla dhe më të sofistikuara, disa klube profesionale sportive i shohin përfitimet për ndjekjen në kohë reale të arritjeve të atletëve. Klubet e futbollit në Britani po testojnë byzylykë të lehtë që masin disa dhjetëra parametra tek …

Lexo më shumë