fbpx

Tag Archives: spiunim

WP kodon ueb-faqen e lajmeve

WP

Gazeta Washington Post ka nisur të kodojë pjesë të ueb-faqes së saj, për ta bërë më të vështirë për spiunët kibernetikë dhe hakerët që të monitorojnë artikujt që përdoruesit lexojnë. Gazeta amerikane ka thënë se do që përdoruesit “të ndjehen të sigurt”, edhe pse mund të ketë rënie të përfitimeve …

Lexo më shumë