Tag Archives: specialja

Trendafilova: Dhoma e Specializuar do t’i shqyrtojë 10 dispozitat

Pas shqiptimit të Vendimit të Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese sot, kryetarja Ekaterina Trendafilova është prononcuar për media përmes një Komunikate. “Shqyrtimi prej Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese i Rregullores së miratuar të Procedurës dhe të Provave është një element thelbësor për të garantuar, sikurse kërkohet prej Kushtetutës së …

Lexo më shumë