fbpx

Tag Archives: Snowden

Snowden: Me SMS qeveritë kanë qasje të plotë në celularin tuaj (VIDEO)

Edward Snowden

Shkruan: Evliana BERANI Qeveritë mund të kenë kontrollin e plotë në celularët tuaj, thotë Edward Snowden , aktivisti për transparencë institucionale e botë pa përgjime. Ai është bashkëpunëtorë i rrjetit Wikileaks. Edward Snowden është duke jetuar në Rusi tash e sa vite dhe nuk mund të rikthehet në SHBA sepse aty besohet që …

Lexo më shumë

Merkel: “I qëndroj deklaratës”

“Spiunim mes miqsh, kjo nuk shkon aspak”, tha dikur kancelarja Merkel mbi aferën e spiunazhit të NSA-së amerikane në Gjermani. Edhe pas daljes së saj para komisionit hetimor nuk kuptohet mirë besueshmëria e deklaratës. Angela Merkel, dëshmitarja e fundit në komisionin hetimor për aferën e përgjimit të agjencisë amerikane të …

Lexo më shumë

Snowden drejt ekstradimit në SHBA

snowden

Vladimir Putin është duke marrë në konsideratë rikthimin e Edward Snowden në SHBA, si “dhuratë” për Donald Trump. Kjo është ajo që raportohet nga Shërbimet Amerikane të Inteligjencës dhe çdo gjë bëhet edhe më e besueshme kur shikon raportet shumë të mira të dy presidentëve respektivë, Trump dhe Putin. Rusia …

Lexo më shumë

Spiunimi: The show must go on

snowden

Sërish janë paraqitur lajme për spiunimin e institucioneve dhe të politikanëve gjermanë. Sërish të gjithë janë të zhgënjyer dhe të pikëlluar. Por shtohet pyetja se çfarë po ndodh me këto përgjime? Shërbimi informativ gjerman (BND) ka përgjuar celularin e presidentit amerikan Barack Obama! Ky do të ishte në fakt një …

Lexo më shumë