fbpx

Tag Archives: snapchat

Snapchat vjen komplet ndryshe

snapchat

Është bërë ndryshimi më i madh në historinë e aplikacionit Snapchat, pas shumë vitesh mospëlqim. Ndryshimi më i madh në dizajn, i njoftuar të mërkurën, përmban një lloj të ri algoritmi i cili huazon ide nga Facebook dhe Netflix. Në vend se t’i shfaq postimet e miqve bashkë me përmbajtjet …

Lexo më shumë