fbpx

Tag Archives: Slobodan Vujçiq

Limaj e Vujçiq diskutojnë për malazezët që jetojnë në Kosovë

Limaj_Vujçiq

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj ka takuar Kryetarin e Shoqatës së Malazezëve të Kosovës, Slobodan Vujçiq, me ç’rast është diskutuar për hartimin dhe miratimin e Planit të Veprimit për Strategjinë e Bashkëpunimit dhe Integrimit të Malazezëve. Vujçiq ka thënë që duke zbatuar plotësisht këtë strategji, malazezët e Kosovës do të barazohen në …

Lexo më shumë