fbpx

Tag Archives: Sistemi shëndetësor

Sistemi shëndetësor në Kosovë nuk konsiderohet pjesë e ekonomisë

QKUK

Kosova nuk ka ndonjë strategji që trajton sistemin shëndetësor si pjesë përbërëse të ekonomisë, thonë në Qeverinë e Kosovës. Organizata Botërore e Shëndetësisë kishte rekomanduar që investimet në shëndetësi dhe mirëqenie të ngërthejnë në vete edhe sektorë të ndryshëm që ndërlidhen me shëndetësinë. Ministri i Shëndetësisë në Qeverinë e Kosovës, …

Lexo më shumë