fbpx

Tag Archives: Siri

Apple vjen me risi të reja

Vërsionin i fundit softverikë nga kompania Apple me numër 11.2.5, ka paralajmëruar për risin e radhes. Tani, përdoruesit e iPhone dhe iPad mund të kërkojnë nga Siri të lexojë lajmet e dites, ku si parazgjedhje univerzale është “The Washington Post”. Ndërsa opsione të tjera janë Fox News, NPR, CNN. Lajmi …

Lexo më shumë