fbpx

Tag Archives: sindikalistët

Sindikalistët e RTK-së: Do të radikalizohemi !

press-gazetaret

Kryesia e Sindikatës së Pavarur të RTK-së në një takim të jashtzakonshëm dhe në përbërje të plotë, ka reaguar ndaj veprimeve të fundit të Menaxhmentit të RTK-së, për shkarkim nga pozita të Producentit Ekzekutiv, Behxhet  Begu dhe moderatorit të emisionit Debat, Ridvan Berisha. Shkas i shkarkimit, si theksojnë në Sindikatë ishin ‘ intervistat …

Lexo më shumë