fbpx

Tag Archives: simbolet

‘Loja’ me simbolet shtetërore

flamuri i kosoves, simbolet

Simbolet e shtetit, himni, flamuri dhe stema, në rrethana normale, janë simbole që unifikojnë dhe mobilizojnë qytetarët e shtetit përkatës, por në Kosovë edhe pas 10 vjetësh të shpalljes së pavarësisë së saj, kjo nuk po ndodhë, vlerësojnë njohësit e zhvillimeve në vend. Publicisti Milazim Krasniqi, profesor në Katedrën e …

Lexo më shumë