fbpx

Tag Archives: Sigurime

Abrashi për sigurimet sociale: Me Zvicren do të bisedojmë gjatë prillit

Arban Abrashi,

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka deklaruar se Marrëveshja për sigurime sociale ndërmjet Konfederatës së Zvicrës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, do të finalizohet deri në gjysmën e këtij. “Si rezultat i bashkëpunimit të suksesshëm në mes të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale me ministrinë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!