fbpx

Tag Archives: siguria online

KE forcon sigurinë online

mediumi, siguria online

Komisioni Europian ka propozuar rregulla të reja për të përforcuar sigurinë në komunikimet elektronike, rregulla që thotë gjithashtu se hapin mundësi të reja për bizneset. Ndryshimet prekin të gjitha platformat e komunikimeve elektronike dhe digjitale, që nga ato tradicionale dhe tek platformat më të reja. Kjo do të thotë që …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!