fbpx

Tag Archives: Sigmar Gabriel

Ministri i Jashtëm gjerman bën thirrje urgjente për bisedime në mes të Spanjës dhe Katalonisë

Sigmar Gabriel

Ministri i Jashtëm gjerman, Sigmar Gabriel, ka bërë thirrje urgjente për bisedime në mes të Katalonisë dhe Spanjës. Ai ka thënë se është jetike të shmangen ngjarjet që mund të dalin jashtë kontrollit, pas masave të dhunshme që ndërmori policia spanjolle në rajon, gjatë votës për pavarësi. “Imazhet që kanë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!