fbpx

Tag Archives: Si të zbuloni gjininë e bebës

Si të zbuloni gjininë e bebës suaj

beba

Përcaktimi i gjinisë së fëmijës zakonisht bëhet me testet dhe ekot gjinekologjike, por shpesh herë prindërit janë më shumë kuriozë seç duhet për ta gjetur gjininë e fëmijës së tyre që në fazat e para, madje edhe atëherë kur është e pamundur për t’u kuptuar nga testet gjinekologjike. Gjithçka që …

Lexo më shumë