fbpx

Tag Archives: Si ta

Si ta krijojmë një top dëbore

topi i bores

Të rriturit një fëmijë ju ofron një sërë mundësish për ta zhvilluar kreativitetin. Fëmijët mund të heqin dorë nga lodrat e tyre të preferuara posa hap e mbyll sytë, duke i detyruar prindërit që të gjejnë diçka tjetër që i argëton ata. Dhe nëse mund të krijoni diçka me duart …

Lexo më shumë