Tag Archives: shtepia

Prizren : Prokuroria kërkon hetimin e rrëzimit të shtëpisë së Myftiut

shtepia e myftiut prizren

Prokuroria Themelore në Prizren pas reagimit dhe njoftimit publik nga Këshilli për Trashëgimi Kulturore i Qendrës Historike të Prizrenit, për rrënimin e shtëpisë së familjes Myftiu, ka autorizuar të enjten Policinë e Kosovës, që të ndërmerr veprimet e nevojshme hetimore. Veprat e dyshuara për të cilat do zhvillohen hetimet janë …

Lexo më shumë