Tag Archives: shqiptarët

Shqiptarët të varfër për pushime

pushimet, plazhi, te pasurit, te varferuit, shqiptaret

Fatkeqësisht 81% e shqiptarëve janë shprehur se nuk mund të përballojnë dot një javë pushime larg shtëpisë Në një anketë të zhvilluar nga Komisioni Evropian mbi Cilësinë e Jetës në vendet e Bashkimit Evropian dhe vendet kandidate për tu anëtarësuar, rezulton se në krahasim me to, shqiptarët nuk mund të …

Lexo më shumë

Haradinaj: Shqiptarët më meritorët për shpëtimin e hebrenjve

hebrenjt_infoglobi

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj sot në Bibliotekën Kombëtare është hapur ekspozita e fotografive dhe dokumenteve dhe promovimit të librit Rrugëtimi -Joruney i autorëve Skëndrer Asani dhe Albert Ramajt. Me këtë rast Haradinaj, tha se shqiptarët ishin më meritorët për shpëtimin e hebrenjve. “Besojmë se përmes autorëve Skënder Asani …

Lexo më shumë