Tag Archives: Shqipëri

INSTAT: Rritet korrupsioni

tirana2_1

Instituti i Statistikave të Shqipërisë ka publikuar raportin lidhur me shifrat e veprave penale për tremujorin e tretë të këtij viti. “Krimet kundër autoritetit të shtetit” dhe “ Krimet kundër personit” mbajnë numrin më të lartë të veprave penale, pas “Krimeve kundër pasurisë dhe në sferën ekonomike”. Ajo që vihet …

Lexo më shumë

Fatmir Xhafaj në mbrojtje të Tahirajt

saimir tahiri 2

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj deklaroi se segmente të caktuara të prokurorisë po përdoren politikisht kur u pyet për çështjen “Habilaj”. “Jemi në një moment ku segmentë të caktuar të prokurorisë po përdoren politikisht në një situatë të nxehtë politike. Nëse prokuroria ka prova të tjera, le të presim. Precedentë …

Lexo më shumë