Tag Archives: shpina

Kushtoni vëmendje dhimbjeve të shpinës, mund të jenë sinjale serioze

Dhimbja e shpinës mund të jetë simptomë e ndonjë sëmundjeje të rrezikshme dhe kërkon kujdes. Dhimbja në këtë pjesë të shpinës mund të jetë alarm për ndonjë sëmundje serioze apo lëndim. Për të shmangur ndonjë situatë serioze për shëndetin kini kujdes dhe “interpretoni” simptomat. Aneurizmi arterial Aneurizmi shfaqet kur muri …

Lexo më shumë