Tag Archives: shpat_komoni

Faza tranzicionale e trurit

Shkruan: SHpat Komoni Në ditët e sotit njeriu nuk mund të memorizoj një numër telefoni në mendje, shpesh mund të harrojmë takimet, të harrojmë fytyrat e njerëzve që i takojmë gjatë ditës, harrojmë shkrepsën, harrojmë cigaret, etj. dhe pse ndodhë kjo? Truri I cili përbëhet prej neuroneve (më shumë se …

Lexo më shumë