Tag Archives: Sholtes

Sholtes: Liberalizimi i vizave, në duart e politikanëve të Kosovës

igor soltes

Kosova duhet t’i zgjidhë të gjitha mosmarrëveshjet dypalëshe dhe t’i nënshtrohet reformave para se t’i bashkohet BE-së, tha Igor Sholtes, raportues i ri i Parlamentit Europian për Kosovën. Strategjia e re e zgjerimit të Komisionit Europian për Ballkanin Perëndimor është një zhvillim “shumë pozitiv”, tha raportuesi i Parlamentit Europian për …

Lexo më shumë