Tag Archives: shkollat

S’ka libra falas për të gjithë

ministria e arsimit, librat, shkollat, prishtina

Librat duhet t’i sigurojnë nga shokët e gjeneratës paraprake ose t’i blejnë në librari Nxënësit e klasave tetë dhe nëntë, nuk mund të kenë libra të rinj në këtë vit shkollor, pasi Ministria e Arsimit nuk i ka shpërndarë ato. Librat duhet t’i sigurojnë nga shokët e gjeneratës paraprake ose …

Lexo më shumë

Suedia mbyll shkollat islame

Suedia shkollat

Suedia do të mbyllë shkollat të cilat nuk mbështesin barazinë gjinore. Kështu ka bërë të ditur ministri i Arsimit në Suedi, Gustav Fridolin. Ai ka bërë me dije se me këtë vendim do të preken kryesisht shkollat religjioze duke shtuar se nuk mund të vazhdojnë të punojnë ato shkolla të …

Lexo më shumë