Tag Archives: shkaktari i kancerit

Shkaktari kryesor i kancerit, infarktit dhe astmës është në shtëpinë tuaj!

kancer

Shkencëtarët tërheqin vërejtjen që punët e përditshme shtëpiake apo shmangia e tyre mund ta rrënojnë shëndetin e tërë familjes! Për shembull, aktiviteti si p.sh. larja e rrobave dhe gatimi i ushqimit pashmangshëm ndryshojnë ajrin të cilin e thithni në shtëpi – përdorimi i kimikateve me rastin e pastrimit të dyshemeve …

Lexo më shumë