Tag Archives: shitje online

Dizajnerët kosovar me shitje online

lajmi i fundit

 Kompania norvegjeze AtheneProject Management, përkatësisht dega e saj në Kosovë, Athene Kosovo është Balkanspring.com, dhe  mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme e Norvegjisë, u lansua projekti që u mundëson prodhuesve dhe dizajnerëve kosovarëqë produktet e tyre t’jua shesin online konsumatorëve global. Talenti dhe produktet unike të prodhuesve kosovarë, veçanërisht …

Lexo më shumë