Tag Archives: shfuqizimi

Quint: Shfuqizimi i Speciales, është votë kundër shteteve tona

kuvendi i kosoves, Deputetët

Ambasadat e pesë vendeve kryesore perëndimore, Shteteve të Bashkuara, Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, kanë shprehur shqetësimin me përpjekjet për shfuqizimin e Gjykatës Speciale. “Dhomat e Posaçme, në veçanti janë pjesë e rëndësishme e përkushtimit të Kosovës për sundim të ligjit dhe angazhimit të Kosovës për të adresuar …

Lexo më shumë