Tag Archives: sherbimet sekrete

5 fakte interesante për shërbime sekrete

sherbimet sekrete

Në çdo dalje publike të Presidentit amerikan, siguria është maksimale. Përreth tij shihen gjithmonë agjentë të shërbimeve sekrete amerikane teksa qëndrojnë të gatshëm në mbrojtje të shefit të Shtëpisë së Bardhë. Kjo është detyra që në shohim e shërbimeve sekrete amerikane, që mbron gjithashtu edhe zv.Presidentin dhe familjen e tij, …

Lexo më shumë