Tag Archives: shëndetësia

Shëndetësia sot në grevë

shendetesia_QKUK_infoglobi

Punëtorët shëndetësorë në sektorin publik, ditën e enjte, më 27 prill, kanë paralajmëruar grevë në kohëzgjatje prej 24 orëve. Javë më parë, punëtorët shëndetësorë patën mbajtur një protestë një orëshe, në të cilën i kanë shpalosur kërkesat e tyre, ku përmendej edhe rritja e pagave dhe krijimi i kushteve të …

Lexo më shumë