Tag Archives: shën valentini

Historia e Shën Valentinit

shën valentini

Për çdo 14 shkurt, në tërë botën shkëmbehen ëmbëlsira, lule dhe dhurata të ndryshme në mes të të dashuruarve dhe,  të gjitha këto në emër të Shën Valentinit. Por, kush është ky njeri misterioz dhe pse festohet kjo ditë? Historia e Shën Valenitinit është mbështjellë me  një mister të panjohur. …

Lexo më shumë