Tag Archives: Shaip Muja

Çka tha Shaip Muja në gjykatë ku është marr në pyetje për rastin “Medicus”

medicus dita e denimit 2013

Pavarësisht përmasave të krimit, rasti “Medicus” tashmë është kthyer në pikën zero me vendim të Gjykatës Supreme. Tani, Gjykata Themelore në Prishtinë është e obliguar t’i thirr të gjithë dëshmitarët e këtij rasti, përfshirë edhe ish-këshilltarin për shëndetësi të kryeministrit atëkohë dhe ish-deputetin e Kosovës, Shaip Muja. Në këtë rast …

Lexo më shumë