Tag Archives: sfidat

Cowan: Shkenca kundër lajmeve të rreme

David Cowan

Shkencëtarët mund ta kenë gabim edhe pa qenë të rremë, dhe po kështu mund të bëjnë edhe gazetarët. Shkruan: David Cowan Pasaktësistë janë të pashmangshme, por çelësi është ndjekja e rregullave që i minimizojnë dhe korrigjojnë ato. Kjo është arsyeja, se përse kontrolli i fakteve nuk është jo vetëm i kotë; …

Lexo më shumë

49 milionët e “Sfidave të Mijëvjeçarit” do të shpenzohen brenda 3 vjetëve

sfidat e mijevjecarit kosove_infoglobi

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë nënshkrimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe FMM (Programi i Sfidave të Mijëvjeçarit) . Sipas tij kjo marrëveshje “do të ndikoj në kursimin e energjisë, në efiçiencën e energjisë, si dhe në përmirësimin e jetës së të rinjve në Kosovë”. …

Lexo më shumë