Tag Archives: sfidat e mijevjecarit kosove

49 milionët e “Sfidave të Mijëvjeçarit” do të shpenzohen brenda 3 vjetëve

sfidat e mijevjecarit kosove_infoglobi

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë nënshkrimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe FMM (Programi i Sfidave të Mijëvjeçarit) . Sipas tij kjo marrëveshje “do të ndikoj në kursimin e energjisë, në efiçiencën e energjisë, si dhe në përmirësimin e jetës së të rinjve në Kosovë”. …

Lexo më shumë