Tag Archives: Serbia

RTS: Viti 2019 afati përfundimtar që Serbia t’i normalizojë raportet me Kosovën, kusht për anëtarësim në BE

EU_InfoGlobi

Radiotelevizioni i Serbisë ka publikuar një draft- strategji të Brukselit për pranimin e Serbisë në Bashkimin Evropian, ku thuhet se ky shtet mund të anëtarësohet në Union deri në vitin 2025.Në këtë strategji, që ende nuk është dokument përfundimtar, thuhet se Serbia dhe BE duhet t’i mbyllin të gjithë kapitujt …

Lexo më shumë

Serbia dhe Bosnja pengesë e Kosovës për integrim në Zonën Ekonomike Rajonale

Ministria_e_Ndermarresise_infoglobi

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, mori pjesë sot në Tryezën “Zona Ekonomike Rajonale e Ballkanit Perëndimor: implikimet më të gjëra tregtare dhe sfida në zbatim për Kosovën”, që u mbajt në Prishtinë, organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike. Në hapje të kësaj tryeze, ministri Beqaj ka …

Lexo më shumë