Tag Archives: Serbia

Serbia duhet të kthej kursimet e qytetarëve nga viti 2018

Artan DIKA

Çështja e kursimeve devizore të robëruara gjatë shpërbërjes së ish-Jugosllavisë është aktualizuar viteve të fundit pas vendimit të Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut që e obligon Serbinë dhe Slloveninë t’ua kthejnë kursimet devizore qytetarëve të ish-republikave Jugosllave. Shkruan: Dr. Artan DIKA Disa vite më parë qytetarë nga Bosnja …

Lexo më shumë

Thaçi i kërkon Pences që ShBA të përfshihet në dialogun me Serbinë

thaçi dhe pence

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, është pritur sot në Shtëpinë e Bardhë nga zevendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Mike Pence. Presidenti Thaçi ka shprehur mirënjohjen e popullit të Kosovës për partneritetin dhe miqësinë e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Rrugëtimin drejt lirisë, pavarësisë dhe …

Lexo më shumë