Tag Archives: Serbia e interneti

Serbia ka ushtri të internetit

Partia në pushtet në Serbi zotëron një ushtri të vogël, që lufton për të në internet. Me të krijohet një realitet paralel, në të cilin në Serbi të gjitha gjërat ecin si duhet dhe ku kritikët janë vetëm armiq të shtetit. Kështjella, kështu e quan Marija “punëdhënësin” e saj të …

Lexo më shumë