Tag Archives: seminari

Studentët e botës vijnë në Kosovë

seminari, gjuha, universiteti

Nis edicioni i 19-të i Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës Universiteti i Prishtinës sot nisi edicionin e 19-të të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës, në të cilin marrin pjesë 200 studentë ndërkombëtarë dhe vendorë, që do të ndjekin 17 kurse. Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, tha se …

Lexo më shumë