Tag Archives: seminari gjuhes

Një hallkë tjetër në zinxhirin e një tradite albanologjike

seminari gjuhes, prishtina, tirana

Të pranishmit me një minutë heshtje nderuan Drejtorin e Nderit të Seminarit, albanologun e shquar, akademik Idriz Ajetin. Në hapjen e seminarit, dekania e Fakultetit të Filologjisë, prof. Lindita Rugova, theksoi rëndësinë e traditës së Seminarit dhe kontributin e studiuesve për gjuhën, letërsinë, dhe kulturën shqiptare. “Institucioni i Seminarit është …

Lexo më shumë