Tag Archives: Seksi në Europën mesjetare

Seksi në Europën mesjetare, një histori sa interesante, aq edhe e egër

Seksi në Europën mesjetare

Diskutimet për seksin ende vijojnë të zhvillohen rreth pyetjeve për shëndetin, trysinë sociale dhe preferencës personale. Njësoj si në Mesjetë, seksi në shekullin e 21-të mbetet po aq problem sa edhe kënaqësi. Shkruan: KATHERINE HARVEY Në imagjinatën popullore historia e seksit është e thjeshtë. Për shekuj me radhë, njerëzit në …

Lexo më shumë