Tag Archives: Sebastiano Maffettone

Demokracia në rrezik

SEBASTIANO MAFFETTONE

Opinioni publik, që është baza e demokracisë, ka nevojë edhe ai për kohë, për maturi dhe për reflektim që të jetë i arsyeshëm. Kur një gjë e tillë nuk ndodh, atëhere kemi një problem të thellë për sferën publike dhe për demokracinë përfaqësuese, cilësia e së cilës varet pikërisht nga …

Lexo më shumë