Tag Archives: Sebastian Kurz

Sebastian Kurz krahasohet me Hitlerin

Sebastian Kurz

Revista satirike gjermane Titanic në profilin e vet në Twitter ka publikuar fotografinë, e cila e krahason fituesin e zgjedhjeve parlamentare në Austri me Hitlerin, për çka u bë subjekt i hetimeve policore Në fotografi mund të shihet lideri i Partisë Popullore të Austrisë (OVP), Sebastian Kurz, në të cilën …

Lexo më shumë

Austria në fushtatë elektorale

Austri

Sebastian Kurz e nxori nga gjendja e keqe Partinë Popullore Austriake dhe tani kandidon për kancelar. Martin Engelberg kandidon për Partinë Popullore të Austrisë dhe po bën fushatë elektorale. Emri i tij është në listën e Sebastian Kurzit dhe partia konservatore popullore austriake kryeson anketimet. Shancet janë të mira që …

Lexo më shumë