Tag Archives: Sculp’Fest

Sculp’Fest shkrin barrierat

Edicioni i tretë I festivalit të skulpturës, Sculp’ice, fillon të shtunën.  Përgatitjet për festivalib kanë përfunduar, kubat e akullit janë krijuar me ngrirjen e ujit dhe po presin artistët mysafirë për të krijuar veprat arti. Nga 15 deri më 17 shkurt, në Prizren do të qëndrojnë skulptorë që punojnë me …

Lexo më shumë