Tag Archives: SBASHK-u

SBASHK-u: Mbajtja e mësimit tërë ditor në Kosovë kërkon edhe 66 milionë euro buxhet shtesë

nxenesit_infoglobi

SBASHK-u ka bërë një parallogaritje ku nëse të gjithë nxënësit e Kosovës do ta preferonin shkuarjen në mësimin tërëditor duhet të angazhohen edhe rreth 12.000 kuadro të reja arsimore, si dhe buxheti shtesë prej rreth 66 milionë eurosh për çdo vit. Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) …

Lexo më shumë