Tag Archives: sardenja

E vjedhin rërën dhe e shesin online

sardenja, italia, franca

Tregtia e rërës, guralecëve dhe guaskave është e paligjshme dhe dënohet ne gjobë deri në 3 mijë euro Shoqata “Sardenja vidhet dhe plaçkitet” ka denoncuar rastin e fundit të grabitjes së 200 kilogram kokrra kuarci, të vjedhura javët e fundit nga plazhi i Is Arutas. Ato u bllokuan në aeroportin …

Lexo më shumë