Ballina / Tag Archives: samiti

Tag Archives: samiti

Christian Schwarz-Schilling: Kapeni këtë shans

Christian Schwarz-Schilling

Konferenca e Ballkanit Perëndimor që fillon të hënën në Berlin (29.04) ka potencialin e hapjes së një kapitulli të ri, thotë njohësi i Ballkanit dhe ish-politikani gjerman, Christian Schwarz-Schilling. Shkruan: Christian Schwarz-Schilling Konferencë për Ballkanin – e pastaj? Nganjaherë disa thumbues që qesëndisin nuk e fshehin dot, se nuk kanë …

Lexo më shumë